info@zofijnkeukens.nl 035 71 30 250

Over Zofijn

Zofijn keukens is ontstaan door mijn liefde voor bijzondere ontwerpen en materialen, met oog voor detail en mogelijkheden.

Ik ben René Dijkman en ik kom uit een echte ‘keukenfamilie’. Al vanaf 1987 ben ik werkzaam in de mooie keuken- en interieurbranche. Mijn specialisatie is maatwerk keukens en interieur met een passie voor stijl, vorm en duurzaam materiaal.

Dit maakt dat ik veelvuldig gevraagd word voor het begeleiden van bijzondere projecten in het hele land. Vele van deze projecten zijn terug te zien in de toonaangevende woonbladen. Mijn kracht ligt zowel bij het excelleerden bij grote ruimtes, als bij kleinere ruimtes. Hierbij staan het ontwerpen, het bedenken van innovatieve oplossingen, het gebruik van materiaal, de productiemethodes en de apparatuur centraal.

Persoonlijke aandacht

Zofijn staat voor persoonlijke aandacht. Samen met u wordt het proces vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw keuken en interieur doorlopen. Het realiseren van uw wensen staat hierbij centraal. Gezamenlijk wordt er een vertaalslag gemaakt van uw wens naar een exclusief eindproduct.

Flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit staan bij Zofijn hoog in het vaandel.

Tekening

Vakmanschap

Jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, installatie en techniek, maakt dat er wordt gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Door het bezoeken van toonaangevende beurzen in onder andere Milaan en Keulen op het gebied van trends, techniek en architectuur, blijven de ontwerpen voortdurend innovatief.

Zofijn heeft al vele jaren goede samenwerkingsverbanden met vaste partners.  Onze passie voor mooie materialen zorgt voor bijzondere ontwerpen.

Showroom

Wees welkom op afspraak in onze kleine maar knusse en sfeervolle showroom van Zofijn, gelegen in Baarn. In het hart van Nederland.

Showroom1